Eloge till SVT

Ja, ja jag vet. Jag sa att jag skulle bojkotta VM, men när svenska hopplandslaget rider hem ett silver kan man knappats missa det. Det måste ni förstå. 

Om arrangörerna eller ansvariga för VM fick en hink skit av mig så vill jag verkligen dela ut en stor eloge till SVT för deras fantastiska insats under mästerskapet. 

Aldrig förr har ett ridevenemang bevakats så frekvent av en media aktör som nu. Tidigare har man som bäst fått se det på SVT play, som ett sammandrag eller bara precis det absolut sista av klassen. SVT play i all ära men ibland vill man inte vara helt utlämnad till en skakig internetuppkoppling. Under årets VM har SVT bjudit på direktsändning från olika grenar, genom hela klasserna, intervjuvat ryttare och haft en studio. Sånt fint som bara varit avsatt för fotboll, hockey och skidor. 

Så tack SVT för att ni lyssnat på alla som efterlyst mer ridsport på tv och för att när ni väl bestämde er verkligen gick all in. Tack för möjligheten att få följa min favoritsport - det har varit otroligt spännande,  underhållande och väldigt, väldigt bekvämt 

(null)
/Hanna