Mycket som händer nu!

Ibland kommer det perioder då man hinner vara med om mer på en vecka än vanligtvis på en månad. Ju fler hästar man håller sig med ju lättare hänt är det att det blir så.
 
Tävlingarna i Brunflo blev händelserika för mig, 
Kelly gjorde sin sjätte raka nolla för säsongen i första klassen och kändes superfin! 
Hon har skämt bort mig med Tygblommor denhär säsongen och det började så nu också. Sen provade vi på 110 och där gjorde jag en ryttarmiss som jag nu påminns om varje gång jag råkar vända mig på högersidan i sömnen... 
Så resten av helgen fick jag nöja mig med att åka runt barbacka på lilla grå (kunde inte gå bra nog för att promenera henne...)
Kelly återupprättade dock sin heder genom att hoppa en felfri 110 med Terese Jons i sadeln.
 
Väl hemma var det nästa hästs tur att få tävla, Sandy Bell, "Smulan", letar nytt hem, och eftersom hon är väldigt trevlig i markarbetet tänkte vi att hon kan bli dressyrhäst.
Då jag rider dressyr som en hoppryttare tog jag chansen att få samarbeta med Ingrid Nyström, som är tränare, domare och tävlingsryttare i dressyr. Hon och Smulan gjorde en mycket fin debut i Msv C:1 igårkväll på Färsta.
Resultatet blev 63.111%, godkänt första kval till MSV B, och det behöver nog inte förklaras att alla är nöjda!
 
Hittills idag står Sörgårds Calvinus, "Calle", för största prestationen;
Första skritturen utan ledare!!! Vi överlevde båda två utan att någon av oss blev rädd, men för säkerhetsskull kommer han att få behålla sin greppvänliga man några dagar till!
 
/Sigrid - ingen badsäsong i år heller
#1 - - Sanna:

Haha, jag kanske ska odla man på min med... Det är skönt att ha handtag ändå! ;)