Den lilla meetinglistan

När det här inlägget ramlar in på bloggen sitter hela Trojkan i Silverpilen på väg till Brunflo för ett tredagars meeting. 
 
Här kommer därför "Den lilla Meetinglistan": 
 
 
* Planera packningen i tid 
- Speciellt när man är många personer som ska med så att alla inblandade har fått en tid och plats. Det brukar vara nog stressigt att hinna med sig och man behöver inte göra livet svårare än vad det behöver vara. 
 
* Packa smart
- Plats är guldvärt, det är en jäkla massa grejer som ska med när man ska iväg på meeting. All outnyttjad plats borde därför straffas med en 5:a i straffburken. Vad tar minst plats? Hö i plastsäckar eller i IKEA påsar? Skrymslen är till för hinkar och tävlingsskåpet är inte fullt förrän man är i behov av två personer för att kunna stänga dörren.
 
* Matlådor 
- När det kommer till mat för de tvåbenta och man ska dela på maten finns det ett par tummregler. Det blir ingen jäkla Nobelmiddag, inte ens lite mästerkock behöver man vara. Husman och enkelt, helst i låda. Ännu hellre färdiga potioner i låda som man bara kan slänga in i micron och hugga in. 
 
* Kreativitet är ledordet
- Shit happens, saker kommer att glömmas(tack TDB för att man inte behöver svettas lika mycket över passen), saker kommer att gå sönder och det är alltid saker som en inte kan vara utan. Ni vet glömt kavajen eller att chapsen tackar för sig. Silvertejp löser nästan allt, kanske till och med allt. Jobba ditt nätverk när du glömt utrustning, det finns alltid någon som känner någon som har en kavaj man kan kränga på sig. Fashion är och kommer nog iallafall för Trojkan alltid att vara prio 511. 
 
 * Fira mera
-  Det här kommer att vara högst upp på min agenda i helgen(utvärdering kommer). Vi firar för lite, jag menar ska man vänta med att fira tills man vinner den där högsta klassen så kommer man få vänta så länge innan man får fira. Speciellt när man rider avd B. Fira felfritt, fira bra väder, fira mera! 
 
*Bubbel är ett måste på meeting
- Se punkten ovan
 
 
*Varma kläder A L L T I D
- Det spelar ingen roll om det är juli och det är 25 grader varmt när man packar in sig för avfärd. Det är meeting, på hästtävling det vill säga - Du kommer att frysa. 
 
* Efter regn kommer det mycket möjligt mer regn
- Det är Sverige, i vårat fall norra Sverige. Våren, sommaren och hösten är till mestadels regninga. Kom inte oförberedd. Man ska kunna plöja vattenpölar i bara farten, regnjackn är alltid med och helst även ett par käcka stövlar. Bäst gummistövlar vinner. 
 
* Hellre en krok för mycket än för lite
- Kalla mig Kapten Krok men när man har ett sånt där standard tävlingsskåp är det många grejer man inte vill ha där pga trångt. Krokar är därför perfekta och tjusigt blir det. Lätt att putsa, livet leker. 
 
*Underhållning - när "man är inte roligare än vad man gör sig" inte räcker till. 
- Själva resandet kan vara relativt segt för att slå ihjäl tid man man förutom att gnata om det vanliga, tankar och funderingar med fördel köra "Ligga, gifta sig med eller döda". Tre personer, tre öden. Att spela musik är nästan alltid dödsdömt då det är omöjligt att synka musiksmak och volym. 
När lekarna tar slut och alla livets frågor är besvarade kan det vara bra att ha en serie med sig. Ja till hänget efteråt alltså, inte själva åkturen där får man i värsta fall roa sig med den gamla hederliga "Gul bil" leken. 
 
* Bunkra upp med godis
- Innan avfärd måste du göra en noggran beräkning för hur mycket godis det kommer att gå åt. Man vill inte sitta där lördagkväll, tomhänt. Godis finns ju att köpa på tävling tänker du nu men jag kan säga av erfarenhet att jag har suttit där lördagkväll, önskat att jag köpt mer choklad och fått gå på godisjakt. Lördagkväll är det tämligen utplockat och en för om en har tur kanske nöja sig med en påse dyra Pollys. 
 
/Hanna - samtliga bilder från Jennys Facebook