Gör om, gör kanske rätt iallafall någonting annat

När jag var 15 år gammal var jag och provred en häst. Varje gång jag red på oxern kom jag lite fel vilket resulterade i ett inte helt optimalt språng. Hon som visade hästen sa då att om du rider an i samma tempo och rider samma väg så kommer du även att få samma resultat. Precis så är det.
Om man gör samma sak, på samma sätt så får man samma resultat. Därför packade jag ihop mina grejer, lastade in Björnen i transporten och flyttade från Näset i måndags.
 
Man kan inte gråta över att man gång på gång gör dåliga säsonger och sedan inte ändra något. Så jag har knåpat ihop ett nytt upplägg som ser helt annorlunda ut från allt jag gjort tidigare. Lika viktigt som det är att våga tro på sin plan och system, lika viktigt är det att våga göra en förändring för att nå framgång.
 
Jag och Clas flyttade till Näset för nästan exakt 6 år sedan. Mycket har hänt sedan dess. Människor som jag träffat ute på Näset har blivit någon slags familj, jag har lärt mig allt från att lära barn rida till graden av Morris perfektion, det har utan tvekan varit en plats som präglat mig som ryttare, ridlärare och person. Det är dock inte ett fullständigt avslut då jag kommer att hänga där i arenan som Maria ibland säger, med världens bästa ridskoleponnysar och elever. Mycket kommer att vara precis som vanligt och samtidigt helt annorlunda.
 
 
 
 
Hanna - säger som The Wannadies "My home is where my heart is.."