Stor dag för Sally!

 
Ni som följt Trojkan har kanske läst om det mörkbruna lilla stoet som trodde att Björneträningen var en audition för Grand National... Hon har gjort en extrem upphämtning sen dess. Idag visade hon mig och alla som var på Näset att hon vet om hur man är hopphäst. 
 
Min mamma säger att Sally känt sig missförstådd, att hon känner sig som ett lejon, som en riktig tävlingshäst, fast att folk inte tror det när dom ser henne. Som vanligt har väl mamma rätt. Sally var uppspelt och andaktsfull på vägen till framridningen. Själv funderade jag över vad det skulle leda till. Det fanns en viss oro för att vi skulle sätta personligt hastighetsrekord, eller knäcka bommar i vår framfart. Men så fort vi hade ridit fram inträffade ett stycke magi. En ridbarhet väl värdig en nioårig hopphäst infann sig plötsligt. Och ett lugn jag aldrig hade kunnat ana.
 
Inne på tävlingsbanan kunde jag rida Sally med både hand och skänkel. Hon lät sig styras och regleras hur lätt som helst, och resultatet blev en efterlängtad tygblomma till det lilla tävlingslejonet (och enligt hörsägen en del spekulationer på läktaren om ifall hon var en ponny... 163cm. Lägg det på minnet!).
 
/Sigrid - mycket nöjd med Sally och Zantino (som satte två nollor!)