Sommarplågor i stall!

Sommaren bjuder oss hästägare på alldeles speciella i-landsproblem. Trojkan har identifierat ett par problemområden;
 
Det första är riktigt ytligt. Som hästägare kommer man inte få årets bästa solbränna. 
Med lite tur kan man variera t-shirt och sprida drängbrännan en aning på armarna, men benen går ofta helt förlorade.
 
När man sedan försöker fixa detta med att ha shorts under resterande stallarbete; kommer vi in på nästa obekvämlighet. Om du aldrig har packat hö i shorts så kan vi nog bara ta till ett Ingemar Stenmark uttryck; det är inte lönt att förklara för de som int begrip... Till er som testat kan vi bara beklaga.
 
Att man blir en nåldyna för mygg och broms hör ju hästlivet till, men en extra bonus är ju att både få smaka på och sedan gå runt och dofta Ultra Shield, efter förtvivlade försök att rädda hästen från insektsplågan. 
 
Sen är det ju den där gången man ska iväg på något, och kommer civilklädd för att ta in hästarna från hagen. Man vet om risken, men tänker att det borde gå att inte bli trampad. Men något med sandaler har en magnetisk påverkan på hästfötter... Och det stannar inte där, man kommer också mot bättre vetande gå in i någon Box för att kolla en vattenhink eller liknande. Sen åker man vidare med spån i sandalerna och tånaglar som är målade för att ingen ska se att de är blå under...
 
 /Sigrid, Jenny och Hanna önskar glad midsommar så här en dag försent!