Sadistisk söndag

 
Under de senaste veckorna har vi haft en del problem i stallet med hästar som inte stått kvar i den hage de har blivit tilldelade. På olika vis har de bestämt själva var de skall stå ( Kelly kröp igenom tråden till två hagar för att komma till sin nya pojkvän Trisse, och Belle lyfte av handtagen och parkerade i höförrådet). Ett skäl till detta kaos har varit att stängslet har varit mindre elektriskt än mitt hår. Trots många personers tappra försök att göra något åt saken 
 
Av den anledningen infann vi oss idag mangrant för att gemensamt gå till botten av problemet. Likt Broknäs-flickorna vadade vi alla ut i snön, isolatorer byttes, tråd drogs om och skor fylldes med svalkande snö... Jubel uppstod när Big Boss avslutningsvis fick en ordentlig stöt av tråden. Det var längesedan man kunde få något annat än en lätt pirrande sensation i fingertopparna av den. 
 
Så till den sadistiska delen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hoppas på att mina rymlingar sätter näsan i tråden imorgon. Efter allt kaos de ställt till med så finns det som ett uttag att göra från karma-kontot.
 
/Sigrid - världens ohändigaste elektriker...