Dygnet behöver fler timmar

Pinsamt länge sedan jag skrev nu. Mitt dygn skulle behöva innehålla fler timmar, så ni kan nog inte räkna med några särskilt fyndiga inlägg från mig den närmsta tiden. Det blir nog mest vardagstugg som inte kräver för mycket tankeverksamhet.
 
På söndag är det dags för tävling nummer två för säsongen, det blir Sven och Lucas som går där också. De skötte sig bra i Härnösand, Lucas var visserligen så spänd så han knappt kunde röra sig i första klassen men var felfri i andra. Sven har mognat en hel del senaste året och kunde för första gången bete sig ordentligt på tävlingsplatsen, han gjorde två stabila rundor med ett nedslag i första och felfritt i andra.
 
Skrållan har tagit det lugnt och ska inte tävla förrän i april. I övrigt i stallet står några 3- och 4-åringar på inridning och utbildning. De jobbar med varierad framgång, en inridningshäst ser galen ut men sköter sig finfint, en annan ser snäll ut men har visat sig vara extremt svår. Det är inte alltid som man tror med hästar, men huvudsaken är att det går framåt i alla fall.
 
Utöver alla hästar som ska skötas och tränas så håller jag mycket hoppträningar, för närvarande är jag regelbundet på fem olika klubbar. Dessutom håller jag ju på och utbildar mig både som c-tränare och banbyggare, vilket också kräver tid som ska hittas någonstans. Så ja, några timmar till på dygnet hade inte skadat. Eller en extra dag på veckan kanske?
 
Lucas med storebror Cruzero i Härnösand
 
/ Jenny