Häng med till Sundbyholm!

Sundbyholm summer games har startat, och jag tänkte ge er som inte är eller har varit där chansen att få följa denna fina tävling.

Tävlingarna startade i måndags, och imorgon börjar den "större" delen av tävlingen. Jag sitter just nu i lastbilen på väg ner med fyra hästar. För samtliga blir det deras hittills största tävling i livet. De som är med på resan är Killigrews Trinity (Skrållan), Cabo San Lucas (Lucas), Monfever (Måns) och Ravioli V (Ravve).

Den här gången är det inte trogna Silverpilen som fraktar oss, utan det är gamla Bettan med tillhörande chaufför. Lyxigt värre för mig som är van att alltid få köra själv! Bettan har tidigare i livet rullat Europa runt med landslagshästar i lasten. Vi får hoppas att en vinnande atmosfär sitter i väggarna!

Silverpilen gick för första gången i min ägo inte igenom besiktningen, och visade sig behöva en oerhört kostsam renovering. Detta i samband med att varenda verkstad i stan har semester har gjort att hon blivit stående. Nu ska jag jaga dem igen så att hon kan rulla resten av säsongen!

Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt under veckan, häng med vet jag!

 Fullpackat! 


/ Jenny - on the road