Den härjade hästfrisören

Det finns en anledning till att mina hästar ofta går med en övervuxen kaluffs och det är inte för att jag är inspirerad av Hedenhös. När jag får en sax i min hand och en hästman framför mig händer det något. Handen plöjer hejvilt igenom, ofta hackigt och ryckigt. Maniskt utan kontroll kapas svallet som många gånger blivit ett par decimeter för långt. 
 
Måtta är ett minneblott och otaliga olyckliga hästfrisyrer har passerat genom åren. Två gånger har det eskalerat fullständigt och slutat med stubb, det är två gånger för mycket. 
 
Clas har kommit lindrigt undan med sin ganska tunna och lättarbetade man, även för yours truly. Han får oftast bara en väldigt kort nyklippt frisyr som sedan håller sig 6 månader tills han återigen får 5 cm man att fladdra med i vinden.
 
 
 
Björn däremot...
Björn är född och uppvuxen i Norrfjolsta där snön når upp till grantopparna och vinden sveper med sig dörrar, soptunnor och barn. Han är därför utrustad med en man utav dess like, den är så tjock att inte ens en genmanipulerad lök har fler lager. Detta är såklart upplagt för katastrof när den ska trimmas. Trimmas är också en underdrift då den alltid kapas så pass att det är mer man på golvet än kvar på den stackars Björnen. 
 
"Dum dummare-Jim Carrey-frisyren "är ett praktexempel på hur fel det kan gå.. titta och gråt mina vänner:
 
Idag har jag återigen varit framme med saxen, vilt viftandes vilket ledde till en vågig sommarfrisyr till Björnen som den här gången fick ha sin pannlugg ifred.
 
/Hanna - en slank hon hit och en slank hon dit...
 
#1 - - Josefine Fred:

Hahahahahaha luggen!! 😂😂😂

#2 - - soffan:

Åh neeej, den där luggen är verkligen inte okej :D !!

#3 - - Linda:

Ha ha ha, luggen.

Annars är jag precis likadan =)