Sista höpåsen packad för i år!

 
2015 har varit ett begrepp för mig och Hanna. Vi inledde med en enda önskan; att få en längre säsong än 2014 (som blev löjligt kort). Det stod dock tidigt klart att det var att hoppas på för mycket. Inte nog med att tävlandet tog stopp, relationen med gråbenen var över med. Jag och Hobbe avslutade vår gemensamma karriär med en Walk of shame ut från Umeås ridhus, där jag gick till fots med Hobbe i ena handen och mitt vänstra stigläder i den andra...
 
Efter det har resten av året mer eller mindre varit en serie av skador och dödsfall. Det har naturligtvis funnits ljusglimtar med, jag är oändligt tacksam över att få jobba med hästar, och sjukt glad över människorna runt omkring! På det stora hela har nog 2015 lärt mig mer än vad jag kan se här och nu.
 
Efter lite överläggande kom vi dock fram till att vi inte tog emot året i någon vidare stil. Vi var sena med nyårsmiddagen och missade därmed festen. Dock han vi med bakfyllan, som var fruktansvärd och gjorde att det inte gick att göra något annat än att ligga absolut blickstilla och se världens mest klämkäcka familj sjunga sig igenom alperna. Så i år vågar vi inte ta risken att låta Sound of Music slå an tonen för kommande år. Därför sitter vi nu på tåget, på väg till Stockholm och därefter Prag, där det nya året skall tas emot med sup'e, guld och prosecco. Gör om gör rätt!
 
/ Sigrid - går vidare